Arhitektura - konstrukcije

Ograde

Potreba za modernim i prozračnim ogradama rezultirala je korištenjem inox sajli u izradi ispuna. Njihova velika čvrstoća i fleksibilnost omogućuju razne primjene. Koriste se podjednako u uređenju interijera i eksterijera. Zbog kvalitete izrade i materijala, zahtijevaju malo održavanja, a omogućuju neometan pogled sa balkona, šetnica, stepeništa i terasa, ujedno pružajući neodoljivi nautički „štih“ prihvaćen širom svijeta.

Izrada i montaža nosivih konstrukcija

Sajle i puni profili su efikasan način izrade nosivih konstrukcija, bilo da se koriste za učvršćivanje zidnih struktura, kompleksnih krovišta ili jednostavnih nadstrešnica i arhitektonskih skulptura. Naši strukturalni spojevi omogućuju kvalitetnu izradu i montažu na samom terenu.

Izvadak iz referentne liste

Tvornica Duhana Rovinj

K Centar Fiume

Pastoralni centar Rijeka

Jadran-impex

Pičuljan Marine

Marine

Vile

Kontaktirajte nas

Ovlašteni servisni centar

Dio smo mreže članova unutar BSI grupe sa statusom Ovlaštenog servisnog centra

Kao servisni centar slijedimo BSI-jeve preporuke i smjernicete smo u potpunosti podržani od strane tvornice jer koristimo samo materijale koje je isporučio ili odobrio BSI kada radimo popravke za nove ili prethodno isporučene BSI projekte. Time se osigurava potpuna vidljivost i povijest svih materijala ugrađenih u paketu opreme.