Ostala oprema

Mast Jack

Reckmann nudi na izbor dva različita hidraulična sistema za trimanje jarbola.

Eksterni cilindri (“Through bar”)

Reckmann u ponudi ima cilindre snage od 10 do 100 tona, a nude se kao samostalni ili u praktičnom prijenosnom kovčegu. Kompaktni i lagani aluminijski cilindri rade pod pritiskom do maksimalnih 700 bara, a specijalni visokotlačni spoj osigurava pouzdan rad. Lako čitljivi manometar omogućava precizno trimanje. Setovi se isporučuju u prijenosnom kovčegu koji uključuje cilindar, cijev hidraulike, pumpu i manometar.

Ugradbeni cilindri

Ugradbeni cilindri namijenjeni su trajnoj ugradnji u petu jarbola. Cilindri i priključci izrađeni su od inoxa, te kao takvi udovoljavaju svim zahtjevima otpornosti na koroziju. Ugradbeni sistem sastoji se od dizalice, nagibnog postolja, cijevi hidraulike, pumpe i manometra.

Ovlašteni servisni centar

Dio smo mreže članova unutar BSI grupe sa statusom Ovlaštenog servisnog centra

Kao servisni centar slijedimo BSI-jeve preporuke i smjernicete smo u potpunosti podržani od strane tvornice jer koristimo samo materijale koje je isporučio ili odobrio BSI kada radimo popravke za nove ili prethodno isporučene BSI projekte. Time se osigurava potpuna vidljivost i povijest svih materijala ugrađenih u paketu opreme.