Oputa

Sajla

Izrađena od inoxa 316, najčešće korišten materijal za izradu opute, povoljna cijena i trajnost najveće su prednosti, no mana im je određena rastezljivost, te težina po dužnom metru. Zahvalne su za održavanje no zbog toga mnogi vlasnici potpuno zaborave provjeriti njihovo stanje, preporučuje se promijeniti ih nakon 6-10 godina, ovisno o načinu korištenja.

1x19

Izrađena od 19 sukanih niti, čvrsta i vrlo kruta, koristi se za izradu pripona i leta (sartija).

7x19

Izrađena od 7 sukanih strukova od kojih svaki ima 19 niti, karakterizira je velika savitljivost te je idealna za pomične pripone i podigače jedara te za kormilarske sisteme.

7x7

Sastoji se od 7 strukova, svakog sačinjenog od 7 niti, najčešće se koristi za ograde, a može biti presvučena bijelom plastikom.

Dyform

Uglasta forma niti omogućuje veću gustoću presjeka, a time dobiva na čvrstoći i smanjenju rastezljivosti u odnosu na klasičnu 1x19 sajlu.

Ovlašteni servisni centar

Dio smo mreže članova unutar BSI grupe sa statusom Ovlaštenog servisnog centra

Kao servisni centar slijedimo BSI-jeve preporuke i smjernicete smo u potpunosti podržani od strane tvornice jer koristimo samo materijale koje je isporučio ili odobrio BSI kada radimo popravke za nove ili prethodno isporučene BSI projekte. Time se osigurava potpuna vidljivost i povijest svih materijala ugrađenih u paketu opreme.